Üdvözöllek Vendég
Imádom, ha utáltok! :)
Szió!!
 
igen, igen, természetesen örülünk (nem kicsit,nagyon), hogy odi mama visszatért!! na de velem mi lesz? (szip-szip) engem mindenki elfelejt majd szép lassan?? neeee mááár!!! :D
persze ez nem kedvenc mamink ellen irányul, csak... olyan lúzer vok, hogyha én feljövök az oldalra és vannak fönn páran, akkor mindenki hirtelen eltűnik! én meg cs lesek, hogy "te jó isten!ezt váltja ki a személyem?!!" szóval jogosan félek a feledéstől! arról nem is beszélve, hogy én itt töröm magam, kommentelek, irogatok, újítgatok, ti meg (már bocs h lecseszem a fejeteket), még 1 kommentre sem méltattok! teljesen úgy érzem magam, mintha fölösleges lennék!! :( :(
 
nah meg volt a napi adag "pitiparty", rátérhetünk a vidámabb dolgokra. csak tudnám miről írjak... esküszöm hirtelen semmi sem jut az eszembe. én meg nem sz ... Tovább »
Megtekintések száma: 470 | Hozzáadta:: evangeline | Dátum: 2011.03.24 | Hozzászólások (1)

Szióka!!!!
Nah még mindig büntiben vagyok, de most adódott 10 percem h tudjak írni.....
Mi történt velem péntek óta???? Hát elég sok minden..... Például nagyon jóba lettem y-nal, aki -mint már evangeline is említette- vonzódik x-hez..... Sztem nagyon aranyosak ketten együtt és én nekik nagyon szurkolok..... Hogyne szurkolnék, amikor én is szerelmes vagyok????
Nah sztem már meséltem nektek Ő-ről. Hétfőn finoman közöltem vele h nem vagyok közömbös iránta, és ő erre azt mondta h ő sem, de most szakított a barátnőjével és nem képes egy kapcsolatra, de ami közöttünk van, azt nem szeretné megszakítani..... Nah hát így már nekem is minden világos és nem utasított vissza, szal nem estem pofára, de talán a rózsaszín felhő egy kicsit szertefoszlott és ... Tovább »
Csatolmányok: Kiskép 1
Megtekintések száma: 494 | Hozzáadta:: odimama | Dátum: 2011.03.24 | Hozzászólások (2)

Üdv mindenkinek!
 
gyors leszek, mert kicsit felhúztam a saját agyamat.ugyanis már írtam ma egy bejegyzést, de hála anyumnak, aki megzavart (köszi anyu!) sikerült nem elmentenem az egészet!! szóval egy cseppet elment az életkedvem... komolyan azt hittem agyfaszt kapok!!
 
na de megpróbálom nagyjából visszaadni a dolgokat.
először is. nem teljesen biztos forrásból ugyan, de azt  hallottam, hogy lehet hogy x és y járnak. őszintén szólva nem tudom ebből mennyi igaz. de az biztos, hogy olyan szinten vannak egymás seggében, mint a sziámi ikrek. és persze én is örülnék neki ha már vége lenne ennek a huzavonának, mert már engem is kezd kiidegelni.
 
és íme azt hiszem ideje, hogy kifejtsem nektek mennyire vagyok ön-és közveszélyes! XD mármint totál béna vagyok, és kétballábas. :D ... Tovább »
Megtekintések száma: 490 | Hozzáadta:: evangeline | Dátum: 2011.03.23 | Hozzászólások (0)

Hali!
 
mindenki aki szenzációs és pompás híreket várt, most meg lesz az öröme! :)
ugyanis ollyyaan dolgok történtek ma, hogy remélem mindent lebirok írni anélkül,hogy bármit is kihagynék! :D
 
szépen indult a reggel, d még szebb volt a folytatás! :P x és y között megszünt a "távolságtartásiparancs", és annyira közel kerültek egymáshoz, amennyire csak lehet! egész nap egymás fülébe súgtak-búgtak, lépésre sem távolodtak el egymástól! még egy két csipkelődést is eltűrtek a haveroktól, egymásra somolyogva! ennek komoly vége lesz!! :D
de emberek, ezt szinte nem is birom élethűen visszaadni!! ezt látni kéne!! komolyan mondom! minden mozdulatban van valami... valami.... valami szikra!valami tűz!valami gyermeki bolondság! hihetetlen!aranyosak így együtt! :) komolyan mondom! de... an ... Tovább »
Megtekintések száma: 452 | Hozzáadta:: evangeline | Dátum: 2011.03.22 | Hozzászólások (0)

Hali mindenkinek!!
 
nos... kárpótolva a szombati gagyi "képtelenvagyokírni" stádiumot, most rendes pótlást kaptok!!
ugyanis olyan infóim vannak, hogy még én is azt hittem, hogy lemegyek Margit hídba!! XD
 
Lecsengett a hétvége, a bulik, a pihi meg minden, elkezdődött a hét, ugyanúgy, mint bármikor máskor. ... de nem mindenkinek! :p  nos... oldalunk lassan meghirdetésre kerül, ezért, hogy az információ nehogy "illetétktelen" (vagy épp a pont jó) kezekbe kerüljön, ezért a hölgy legyen ezentúl Y, a férfiú legyen X. :) nos ha ezt már így megbeszéltük, akkor kezdjük is el... nah csigázzam még a társaságot egyéb "rizsa" szövegekkel? ... vagy ne? ... :) ... hááát.....
nah jó! mondom! XD
 
előzményként: buli.emelkedett hangulat.márnem szomjas emberek.sok ismerős. . ... Tovább »
Megtekintések száma: 476 | Hozzáadta:: evangeline | Dátum: 2011.03.21 | Hozzászólások (0)

Haliiii!
 
elnézést mindenkitől, hogy csak ilyen későn írok, de nekem sem csak annyi a dolgom, hogy naphosszat üljek és meresszem a seggem a gép előtt XD.
aki vmi izgi, szaftos újdonságot vár most tőlem, hát azt ki kell ábrádítsam... semmi izgi nem történt a szombat alatt. mindenki punnyadt hála a drágalátos időjárásnak, vagy a többiek a péntek esti másnaposságot próbálták kiheverni. szóval csupa szürkeség.
 
amivel egy kicsit feldobhatom a napotokat, az az, hogy elmesélem mekkora idióta vagyok! :D
ma átjött egyik bnőm, hogy pizzát süssünk, de az idő nagy részét azzal töltöttük, hogy xbox-oztunk, meg az iwiwen szarakodtunk. nem félreérteni!én se nyomulok ott, csak azóta megvan, mióta megcsináltam (vagyis rohadt régóta), és én meg baromi lusta vok h kitöröljem magam, így csak van, de nem ha ... Tovább »
Csatolmányok: Kiskép 1
Megtekintések száma: 449 | Hozzáadta:: evangeline | Dátum: 2011.03.19 | Hozzászólások (0)

Szióka!

Nah szal hát igen pénteken az általános tinédzser a heti fáradalmait meghazudtolva megy el a bnőjéhez v cs a baráti társaságával egy kis kocsmába beszélgetni-iszogatni v egy diszkóba/buliba........ És természetesen bizonyos személyeknek a bulihoz hozzátartozik a sok pia!!!!
Nah de h mi köze van ennek hozzám???? Vicces lenne ha azt mondanám h semmi, mert akkor megkérdezhetnénk h mi a ló szarnak írtam le, de sajnos igen is köze van az én életemhez......Tudni kell rólam h nem vagyok egy otthonülős típus, egy mindig pörgős vidám csajszi vagyok, aki (sztem) mindig csinál egy kis jó hangulatot.....
Nah de visszatérve a péntek esti elfoglaltságokhoz, én a baráti társasággal való lógást ajánlanám mindenkinek, m az mindenképpen jó és vicces is, akár piával v nélküle ... Tovább »
Csatolmányok: Kiskép 1
Megtekintések száma: 516 | Hozzáadta:: odimama | Dátum: 2011.03.19 | Hozzászólások (2)

Szióka!!!!!!!!!!!!
Nah hát a mai nap elég jól indult, hisz péntek van és tesin 2 gólt is rúgtam a fociban, de az igazi probléma cs irodalom órán kezdődött, amikor is a drága tanárnőnk egy egész osztály előtt tette közzé h az életemben először jól sikerült elemzésem újra kell írjam..... Ezzel még nem is lett volna baj, ha szünetben kedvesen közli velem h miért is.... De nem!!!! E helyett lazán közölte h ő a tanár és amit ő mond azt meg kell tegyem és mi az h nekem nem tetszik amit ő akar ill. h nem mindegy h miért kell újra írja? elég az h mg kell írjam és kész..... Nah de ezt nem túl kedvesen és szokásomhoz híven én kiborultam... 1 nem tudtam h mi a francért kell újraírjam, 2 miért nem lehet szépen közölni h: ,,édes kislányom cs annyi h nagyon jó lett az elemzésed és te szimplán hülye vagy hozzá és sztem puskáz ... Tovább »
Megtekintések száma: 538 | Hozzáadta:: odimama | Dátum: 2011.03.18 | Hozzászólások (1)

Hétvééégeee! mindenki ebben a lázban ég, de azért a mai napra is akadt bőven érdekesség!!
először is a drága tanár urunkat úgy tűnik eléggé megizzazthattuk eslő órában, mert akkora tócsa volt a hóna alatt, hogy abból etiópiában egy hétig meg lenne oldva a vízkérdés!! XD
aztán jött a csajfoci, ahol végre én is kiélhettem agresszivitásomat, és most én röhöghettem a bénákon, nem pedig fordítva.tetszett ez a felállás... :D
 
"Mai kvízkérdésünk : ön szerint hogy alakul K és M viszonya?" ... nah majd én segítek. K ma megint rendkívül büszke lehetett magára, mert ma M még hozzá is dörgölőzött!! hűű... teljesen el volt ájulva! odáig volt magától meg vissza!olyan paradicsom pirosra pirult mindeközben, hogy komolyan mondom kedvem támadt beleharapni! és most jön a csattan ... Tovább »
Csatolmányok: Kiskép 1
Megtekintések száma: 470 | Hozzáadta:: evangeline | Dátum: 2011.03.18 | Hozzászólások (0)

Kedves hallgatóság!
 
Kezdhetném én is úgy, hogy "kedves naplóm", de az olyan elcsépelt! És mellesleg van még önérzetem, ezért nem fogok egy "csupalap", élettelen tárgyhoz beszélni! Szal maradtok ti! XD
Kezdjük azzal, hogy végre kezd alakulni a lap. Ugyan nem volt egy könnyű szülés de semmi sem lehetetlen. Szal hajrá-hajrá! Segítsetek hogy gyarapodhassunk!!
 
Aztán itt a következő. Mindenkinek a gondolatai a továbbtanulás körül forognak. Kisebbeknek a "jajj melyik faktot válasszam" míg a nagyoknak a "vajon felvesznek az egyetemre" gondolatok kavarognak a fejükben. Hát jah... nem egyszerű... de én a kisebbeket jobban sajnálom! Amíg ők törik magukat és güriznek mint az idióta, addig a nagyok csak azon gondolkoznak már hogy melyik ruhájukat vegyék fel a hétvégi "tökömcsinálleckét" bulira. ... Tovább »
Megtekintések száma: 480 | Hozzáadta:: evangeline | Dátum: 2011.03.17 | Hozzászólások (0)

« 1 2

Belépés
Keresés
Mini-chat
200
Naptár
«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 7
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 2
    Vendégek: 2
    Felhasználók: 0