Üdvözöllek Vendég
Imádom, ha utáltok! :)
Nyitólap » 2011 » Április » 16 » Üdv mindenkinek!
16.38.25
Üdv mindenkinek!
Üdv mindenkine!
 
igaz, be kell valljam, hogy túl régóta nem írtam semmit, szóval a szaftos információk is elmaradtak, ezért jogosan veszem a büntit és a fejleharapást, de próbáljatok meg begipszelt hüvelykujjalgépelni. nem egy leányálom.
szerdán megyek vissza hogy a cuki doki bá megnézze mi a helyzet a kezemmel, és nagyon remélem hogy lekerül rólam ez az ocsmányság!! bár ahogy érzem a fájdalmat...nem vagyok benne tólságosan biztos! :S
 
még a múltkor írtam, hogy milyen ügybe keveredtem (tudjátok: társkereső,pasi,e-mail) nos...mivel nem voltatok lelkes olvasók, ezért azzal fogtok bűnhődni, hogy semmit nem mondok el a kimeneteléről! mert ugyebár könnyű azt mondani h mindig írni kéne, meg frissíteni az oldalt, meg mindekinek kinyalni a seggét és kénye kedve szerint mindent megtenni... de abba egyik okos,kedves,és értelmes olvasónk sem gondol bele, hogy mi munkával jár egy komplett birodalmat kiépíteni! ez nélkületek tuti h nem fog menni!!
szóval most még megbocsátok, de jó lenne, ha kicsit aktivizálnátok magatokat!
amilyen az adjon isten. olyan a fogadj isten!!
 
szóval, egy kis közérdekű: kérek mindenkit, hogy most adjatok bele apait anyait, mert a jövő héten szándékomban állna meghirdetni az oldalt, és kinyitni az teret a világ felé!!!
fórumbejegyzéseket, kommenteket akarok látni!! szaftos  storykról akarok hallani!!olyanokról, amik akár az én figyelmemet is elkerülhették,de ti láttatok valamit!!mindent bele!!!!
 
minden kedves olvasóm fogyelmébe ajánlom továbbá az én személyes (egyik) kedvenc sorozatomat!! ez szinte parancs!!! tessék megnézni!! szerintem utána mindenképp ihletet fogtok kapni!!! ;)
Cím: Gossip Girl
 
sajnos szaftos dolgokkal nem tudok szolgálni, mivel én egy hetet rostokolhattam itthon, betegen :(, ti pedig nem tájékoztattatok... milyen csapatmunka ez?!
 
nah de azért annyit, higy értesüléseim szerint több helyen is tombol a szerelem, de kiváncsi vagyok mennyire megy ez a "dejótégedkihasználni" című játékra... szerintem eléggé.
továbbá pikáns részleteket tudtam meg egy randi kimeneteléről... szerintem ez mindenitérdekelne...nos, valahogy kénytelen vagyok mozgósítani benneteket...szóval kérésre tálalom a sztorít!!
 
ahogy már mindenkinek, nekem is a nyaraláson jár az eszem.beavatlak kicsit titeket, hogy én sem vagyok feddhetetlen jókislány!de azért a jóhíremre tudok vigyázni! XD olyan nyári partyt szervezek, egy egy hetes "akkoriskitombolommagamat" partyt, csak arra érdemes, és odaillő emberekkel!
nos...ha csatlakozni szeretnél?...íratkozz fel...meglátom mit tehetek.... XD
de az biztos, hogy ott szem nem marad szárazon!!!! a mottó: éld túl!!
 
szóval kedves cukorborsóim... minden csak rajtatok áll!!
 
Imádom, ha utáltok!
Evangeline
Megtekintések száma: 613 | Hozzáadta: evangeline | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Belépés
Keresés
Mini-chat
200
Naptár
«  Április 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 7
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0